CINE SUNTEM:


VICTORIA’S MIRROR este un concept bazat pe eleganță, rafinament și calitate, dezvoltat pe segmentul de lux, ce vă oferă o colecție uimitoare de OGLINZI și CONSOLE 100 % handmade, finisate la cel mai înalt standard de calitate.

Suntem meșteșugari cu tradiție, primul nostru atelier a fost înființat în Grecia, în 1962 și activam cu succes în domeniul producției de oglinzi și mobilier de interior. În cei peste 57 de ani de activitate, în  atelierele noastre din Italia și Grecia, am acumulat experiența necesară și am învățat să ne perfecționăm pentru a crea oglinzi și console desăvârșite, obiecte unice pe care le oferim cu drag clienților noștri.

Lucrăm în colaborare cu furnizori competenți, aceștia fiind selectați cu rigurozitate de către meșteșugarii noștri. Produsele noastre sunt fabricate din materiale durabile și  de calitate. Cristalul este fabricat în Belgia și are claritate de 100%, iar ramele oglinzilor și consolelor sunt confecționate utilizând lemnul de fag în combinație cu un amestec pe bază de poliester. Blatul consolelor poate să fie din lemn, piatră sau sticlă. Subliniem faptul că toate finisajele sunt realizate manual.

CE VĂ OFERIM:


Misiunea noastră este să vă oferim oglinzi și console de colecție, accesorii decorative handmade de lux care vor face diferența. Dorim ca oglinda sau consola aleasă de dumneavoastră să fie elemente atrăgătoare și unice care vor da clasă și rafinament spațiului în care alegeți să le expuneți și care vă reprezintă.

Vindem OGLINZI ȘI CONSOLE personalizate, iar dumneavoastră puteți participa la crearea și personalizarea acesora. Deși avem mai multe modele pe care vi le putem propune, aveți posibilitatea să alegeți culoarea ramei pentru fiecare oglindă și consolă comandată și să adăugați decorațiuni suplimentare care vor oferi personalitate produselor. Puteți alege, din lista de obiecte decorative pusă la dispoziție de către meșteșugarii noștri, orice alt obiect pe care doriți să îl inserați ca decor.

Vindem oglinzi și console de care suntem mândri, credem cu tărie in ele și le promovăm cu încredere pentru că sunt obiecte de calitate cu design deosebit realizate cu măiestrie de meșteșugarii noștri din Italia și Grecia.

Aveți posibilitatea de a vedea oglinzile și consolele VICTORIA’S MIRROR înainte de plasarea comenzii. Câteva modele precum si mostre ale ramelor si cristalului folosit, sunt expuse în incinta showroom-urilor Rocas Decor din România (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu) și Ungaria (Budapesta).

Vizitați pagina CUM SE FABRICĂ pentru a descoperi procesul de finisare a produselor brandului nostru VICTORIA’S MIRROR.

Produsele noastre sunt exportate peste tot in lume.

DE CE PRODUSELE NOASTRE SUNT DIFERITE:


Oglinzile și consolele VICTORIA’S MIRROR au identitate și sunt confecționate și finisate 100% manual.

Fiecare model este unic și recognoscibil. Pe rama produselor VICTORIA’S MIRROR este inscripționată o serie unică, în baza căreia fiecare oglindă sau consolă poate fi oricând identificată și în baza căreia se va emite Certificatul de Garanție cu serie unică.

Compania noastra oferă Garanția Gold pe o perioadă de 20 ani de la data achiziției produsului.

CLIENTI MULTUMITI
958
PRODUSE
2
OGLINZI
845
CONSOLE
789