Uncategorized

Modelele de cristal folosite pentru oglinzile VICTORIA’S MIRROR

Oglinzi de cristal antichizat

Oglinzi de cristal clasic și oglinzi de cristal antichizat: model Antique și model Fyme.

Oglinzile VICTORIA’S MIRROR sunt realizate folosind cristal cu grosimea de 4 sau 5 mm, produs în Belgia. Fabricăm oglinzi cu cristal clasic și oglinzi cu cristal antichizat. Modelele de cristal antichizat folosite de noi sunt: cristal Antique și cristal Fyme.

Oglinda de cristal antichizat este cea mai populară oglindă decorativă din lume. Aceasta nu este o oglindă antică în adevăratul sens al cuvântului, însă oferă un sentiment de trecere prin timp și spațiu. Este diferită de oglinzile din aluminiu și oglinzile din argint utilizate în viața de zi cu zi. Formele și culorile oglinzilor de cristal antichizat sunt obținute ca urmare a unui tratament de oxidare special.

Din cauza procesului de fabricație care necesită un nivel ridicat de tehnologie, în prezent sunt doar șapte producători în întreaga lume. Capacitatea limitată de producție și cererea vastă a pieței, determină un preț ridicat pentru oglinzile din cristal antichizat.

Din acest motiv sunt utilizate în special pentru decorațiunile de înaltă calitate. Cristalul Antique și Fyme este foarte popular în Europa, Statele Unite, Japonia și Asia de Sud. Aceste tipuri de oglinzi oferă decorului interior o atmosferă retro, elegantă și luxoasă. Aceste oglinzi atemporale pot fi utilizate pentru interioare decorate în stil clasic. Oglinzile antichizate îți aduc pe lângă reflexia obișnuită, un aer de atunci, din anii trecuți ai diferitelor vremuri.

Amplasate într-un spațiu modern, oglinzile cu cristal antichizat creează un contrast inedit.

Indiferent ce model de cristal alegi, oglinzile VICTORIA’S MIRROR vor da clasă și rafinament spațiului în care le veți așeza. Comandă acum, oglinzi cu cristal de calitate. Mostre ale cristalelor folosite sunt disponibile în Showroom-urile ROCAS DECOR. Ne găsiți în România (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu) și Ungaria (Budapesta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *