VICTORIA’S MIRROR

THE ORIGINAL CONCEPT
Colecție de oglinzi și console handmade de lux


VICTORIA’S MIRROR înseamnă oglinzi și console cu identitate, accesorii decorative handmade de lux, obiecte de colecție confecționate și finisate 100% manual. Pe rama fiecărui produs VICTORIA’S MIRROR este inscripționată o serie unică în baza căreia oglinda sau consola poate să fie oricând identificată și în baza căreia vă oferim Garanția Gold pe o perioadă de 20 ani.

Oglinda sau consola aleasă de dumneavoastră vă reprezintă, motiv pentru care dorim să fie elemente atrăgătoare și unice, care vor face diferența și care vor da clasă și rafinament spațiului în care alegeți să le expuneți.

Alături de noi începe povestea oglinzii și a consolei dumneavoastră, o poveste interesantă care poate fi transmisă generațiilor viitoare.

PRODUSELE NOASTRE


Oglindă pentru loc de luat masa

OGLINZI

Consolă clasică

CONSOLE

OGLINZI


VICTORIA’S MIRROR înseamnă oglinzi clasice, de colecție. Sunt produse de lux lucrate manual, care emană farmec și aduc o notă de eleganța și rafinament spațiului în care alegeți să le expuneți. Oglinzile antichizate imprimă un aer vintage și reprezintă o achiziție atât practică cât și decorativă.

Produsele noastre sunt confecționate și finisate 100% manual, iar dumneavoastră vă puteți crea propria oglindă sau consolă personalizându-vă astfel achiziția.

Pentru fabricarea produselor noastre utilizăm materiale durabile și de calitate, ramele oglinzilor sunt din lemn de fag provenit din Suedia în combinație cu un amestec pe bază de poliester. Cristalul oglinzilor este fabricat în Belgia și are claritate de 100%.

CONSOLE


Pentru completarea decorului din salonul, casa sau biroul dumneavoastră, alături de oglinzi vă oferim și console clasice, obiecte de colecție, care vor face diferența deoarece sunt accesorii decorative de lux confecționate și finisate 100% manual.

Fiecare model este unic, pe rama produselor VICTORIA’S MIRROR este inscripționată o serie unică, în baza căreia fiecare oglindă sau consolă poate fi oricând identificată și în baza căreia se va emite Certificatul de Garanție cu serie unică. Pentru produsele noastre oferim Garanție Gold de 20 ani.

Ramele consolelor sunt confecționate din lemn de fag provenit din Suedia în combinație cu un amestec pe bază de poliester. Blatul consolelor poate să fie din lemn, piatră sau sticlă.