Confecționarea oglinzilor și a consolelor VICTORIA’S MIRROR

Confecționarea oglinzilor și a consolelor necesită răbdare și talent având în vedere că produsele noastre sunt realizate 100% manual. Meșteșugarii noștri își folosesc mâinile, cu măiestrie pentru a crea lucruri frumoase, unice.
Oglinzile pot fi, uneori, cele mai bune elemente decorative pentru casă. Ele pot aduce un plus de stil spațiului, mai ales dacă sunt alese respectând designul încăperii.

De aceea ne-am propus să vă oferim oglinzi de colecție, accesorii decorative handmade de lux care vor face diferența. Dorim ca oglinda aleasă de dumneavoastră să fie atrăgătoare și unică. Aceasta vă reprezintă și va da clasă și rafinament spațiului în care alegeți să o expuneți.

În filmulețele de mai jos veți descoperi procesul de finisare a produselor brandului nostru VICTORIA’S MIRROR. Am surprins pentru dumneavoastră, în câteva secvențe, modul de căptușire a ramelor utilizând foița de aur și de argint, urmat de aplicarea patinei.

Oglinzi decorative clasice mari sau mici, ovale, rotunde, pătrate, asimetrice, dreptunghiulare, pentru living, hol, dormitor, baie, loc de luat masa. Modele pentru perete care pot fi agățate sau sprijinite de perete.

Oglinzile sunt un element de decor definitoriu pentru un spațiu. Oglinzile sunt recunoscute în primul rând pentru funcția lor practică. Pe lângă aceasta, unele oglinzi au forme extravagante și astfel devin adevărate opere de artă.

Oglinzile au proprietatea de a lărgi optic spațiul. Dacă vrei un decor aerisit, luminos și clasic te ajutăm noi. Cu oglinzile VICTORIA’S MIRROR te ajutăm sa obții cele mai deosebite rezultate în designul interior pentru încăperile din locuința, restaurantul, cafeneaua sau hotelul tău.

Alege oglinzi decorative clasice mari sau mici brandul VICTORIA’S MIRROR. Alege oglinzi de calitate cu design deosebit.

Parteneri și colaboratori recomandați pentru decorațiuni interioare

Vă amenajați sau redecorați casa și sunteți în căutare de idei pentru decorațiunile interioare? Căutați produse de calitate și producători și furnizori de încredere? Vă recomandăm mobilier de baie, mese și măsuțe de cafea de la LYNA FURNITURE și tapet de la ELEGANT WALLCOVERINGS.