INSTALAREA ȘI ÎNTREȚINEREA OGLINZILOR ȘI A CONSOLELOR

Instalarea oglinzilor:


Oglinzile transformă complet orice cameră, dau luminozitate și pot schimba un decor simplu într-unul spectaculos. Totodată, ele dau dinamism, fac ca obiectele să capete semnificații și reflexe noi.

Oglinzile VICTORIA’S MIRROR sunt proiectate pentru a fi agățate sau sprijinite de perete, în funcție de model și de preferință dumneavoastră.
Nu lipiți oglinzile de perete deoarece pe spatele ramei este inscripționată seria unică a oglinzii în baza căreia produsul este identificat. Deteriorarea hologramei cu seria unică poate duce la pierderea garanției.

Pentru suspendarea în condiții de maximă siguranță, instalarea corectă și armonizarea perfectă a unei oglinzi cu restul obiectelor dintr-o încăpere, vă recomandăm să apelați la un profesionist.
Luați în considerare materialele din care este fabricat peretele pe care urmează să suspendați sau să sprijiniți oglinda.
Pentru oglinzile care se pretează la a fi suspendate, luați în considerare dimensiunile, grosimea și greutatea obiectului, atunci când alegeți metoda de fixare și tipul de fitinguri. Experții recomandă ca fiecărui cârlig de pe spatele oglinzii să-i corespundă un altul foarte bine ancorat în perete.
La momentul instalării oglinzii, luați în considerare și înclinarea. Tot specialiștii recomandă ca agățarea oglinzii să se facă printr-o ușoară ridicare de la perete, cu o înclinare descendentă, astfel încât să reflecte cât mai mult din spațiul camerei.

Întreținerea oglinzilor și a consolelor:


Pentru a vă proteja oglinda sau consola și pentru a vă bucura de achiziția făcută cât mai mulți ani, vă sugerăm să urmați instrucțiunile de mai jos:
• Nu lăsați lichidele să interacționeze cu oglinda sau consola. Absorbția lichidelor cauzează umflarea lemnului. Orice pată de lichid trebuie ștearsă imediat cu o cârpă moale și uscată. Evitați frecarea.
• Nu lăsați oglinda sau consola expusă direct în lumina naturala a soarelui, lângă surse de căldură sau umezeală sau sub ferestre deschise. Expunerea directă în razele soarelui poate cauza degradarea culorii. Schimbările extreme de temperatură și umezeală pot cauza crăpături ale lemnului și desprinderea finisajelor. Oglinzile sau consolele se păstrează de preferat în spații interioare cu temperatură constantă de 15-30 grade Celsius, și umiditate relativă a aerului de 40-65 %.
• Nu așezați oglinda sau consola lângă surse de căldură, precum calorifere, resouri. Distanța de siguranță este de 1 metru.
• Nu așezați obiecte din cauciuc sau plastic pe suprafața consolei. Substanțele chimice din componența cauciucului sau plasticului pot intra în reacție cu finisajele consolei daca sunt lasate în contact cu acesta mai mult timp. Pentru a evita apariția urmelor de la aceste obiecte, așezați-le pe o bucată de material textil.
• Nu așezați obiecte fierbinți pe suprafața consolei. Întotdeauna folosiți un platou/șervet de masă înainte de a așeza recipiente fierbinți pe suprafața consolei.
• Curățati numai cu o cârpă moale și uscată din material textil. Nu se vor folosi pentru întreținere produse ce conțin alcool, înălbitori, acetonă, detergenți, nu se usucă folosind uscătorul electric, nu se folosesc pentru curățare agenți chimici sau abrazivi.
• Verificați orizontalitatea suprafeței pe care așezați consola.
• Nu depozitați alte produse cu greutate foarte mare deasupra consolei.
• Nu se acționează asupra suprafețelor oglinzii sau consolei cu obiecte dure (cuțit, cutter, unghia etc.). Evitați dezambalarea folosind obiecte tăioase sau dure.
• Evitați scrierea directă sau lipirea altor materiale pe suprafața oglinzii sau consolei, pentru a preveni formarea de urme și zgârieturi.