PRODUSELE NOASTRE


Oglindă pentru loc de luat masa

OGLINZI

Consolă clasică

CONSOLE

Oglindă rotundă și consolă cu blat din piatră naturală

Oglindă rotundă, oglindă ovală, oglindă pătrată, oglindă dreptunghiulară, oglindă asimetrică. La VICTORIA’S MIRROR găsiți toate tipurile de oglinzi clasice. Comandați acum oglindă rotundă pentru hol, oglindă pentru dormitor, oglinzi pentru baie, oglinzi pentru living, oglinzi pentru dining. Oglinzi cameră de hotel, oglindă recepție, oglindă hol, oglinzi pentru hoteluri, oglinzi pentru pensiuni, oglinzi pentru restaurante, oglinzi pentru cafenele. Oglinzi de perete pentru un decor rafinat în stil clasic.

Oglinzile pot fi, uneori, cele mai bune elemente decorative pentru casă. Ele pot aduce un plus de stil spațiului, mai ales dacă sunt alese respectând designul încăperii.

Oglinzile sunt mai mult decât simple obiecte în care ne privim sau ne aranjam. Acestea sunt adevărate elemente de decor. Aveți posibilitatea de a alege forma și dimensiunea preferat. Astfel viitoarea oglindă și consolă se va încadra perfect în locul vizat. Oglinzile sunt pretutindeni. Fie ca este vorba de locuințe, hoteluri, restaurante, pensiuni, cafenele, săli de nunți, acestea sunt deseori utilizate pentru a acoperi un perete gol si inestetic.
Oglinzile au un rol foarte important în spațiile interioare. Acestea ne permit sa ne vedem în ele și în același timp formează impresia unui spațiu larg și luminos. Montați-le în unghiurile și zonele potrivite. Astfel, prin reflexie, ele pot lumina și locurile din încăpere mai întunecate. Comandă acum un set compus din oglindă rotundă și consolă cu blat din piatră naturală.