LIVRARE ȘI PLATĂ

PLATĂ ȘI TERMEN DE LIVRARE

Oglinzi la comandă. Preluăm comenzi din toată țara, iar mostrele pentru rame și cristal sunt expuse la Showroom-urile ROCAS DECOR.

Având în vedere că oglinzile și consolele VICTORIA’S MIRROR sunt confecționate și pictate manual în Grecia, termenul standard de livrare este de 4 săptămâni de la data comenzii. Situația generată de Pandemia Covid poate prelungi termenul de livrare până la 6 săptămâni de la data comenzii.

Plata se face astfel:
– avans de 50% din valoarea totală a comenzii; avansul se achită la data confirmării comenzii.
– diferența de sumă se achită la data recepției calitative și cantitative a produselor.
Se pot efectua plăți: cash, ordin de plată sau cu cardul.

Recepția produselor se face de către client/ reprezentantul clientului la Showroom-urile ROCAS DECOR.

În situații excepționale, la cererea și pe răspunderea clientului, oglinzile și consolele VICTORIA’S MIRROR pot fi livrare prin curier. Costul transportului va fi suportat de către client.

Nu ne asumăm răspunderea pentru apariția unor defecte, ca urmare a serviciilor de manipulare și transport executate de cumpărător sau de terți.

Comandă acum oglinzi Cluj-Napoca, oglinzi București, oglinzi Sibiu, oglinzi Timișoara, oglinzi Oradea, oglinzi Bistrița, oglinzi Budapesta.

Oglinzi la comandă
Console hol

OGLINZI LA COMANDĂ

Oglindă perete, oglindă hol, oglindă pentru dormitor, oglinzi pentru baie, oglinzi pentru living, oglinzi pentru dining. Oglinzi cameră de hotel, oglindă recepție, oglindă hol, oglinzi pentru hoteluri, oglinzi pentru pensiuni, oglinzi pentru restaurante, oglinzi pentru cafenele. Oglinzi de perete pentru un decor rafinat în stil clasic.
Oglinzile pot fi, uneori, cele mai bune elemente decorative pentru casă. Ele pot aduce un plus de stil spațiului, mai ales dacă sunt alese respectând designul încăperii.

De aceea ne-am propus să vă oferim oglinzi de colecție, accesorii decorative handmade de lux care vor face diferența. Dorim ca oglinda aleasă de dumneavoastră să fie atrăgătoare și unică. Aceasta vă reprezintă și va da clasă și rafinament spațiului în care alegeți să o expuneți.

Aceste oglinzi de perete pot fi personalizate. Deși avem mai multe modele pe care vi le putem propune, aveți posibilitatea să alegeți culoarea ramei pentru fiecare oglindă comandată și să adăugați decorațiuni suplimentare.

Este un obiect de calitate cu design deosebit realizat cu măiestrie de meșteșugarii noștri din Italia și Grecia. Aceasta oglindă este confecționată și finisată în întregime manual. Pentru fabricarea oglinzilor și consolelor VICTORIA’S MIRROR utilizăm materiale durabile și de calitate.