Uncategorized

Oglinzi și console pentru amenajarea holului de la intrare

Oglinzi pentru hol intrare

Oglinzi pentru hol intrare. Un interior așa cum îți dorești. Individual. Creativ. Personal. Proiectează-ți propria casă. Acum. Pur și simplu. Pereții oferă loc pentru idei, pentru culoare și pentru căldură. Pentru că viața înseamnă schimbare. Alege oglinzi pentru hol de la VICTORIA’S MIRROR. Calitate și bun gust. Design clasic, rafinament. Lux.

Amenajarea holului de la intrare reprezintă o provocare. Holul este în general privit ca un spațiu de trecere, însă această încăpere face parte din casa dumneavoastră, de aceea este indicat să aibă aceeași atmosferă și același stil decorativ cu cel din restul casei. Este prima cameră pe care o vezi când intri în casă, aici vă întâmpinați musafirii și tot aici vă priviți în oglindă înainte de a ieși din casă.
Este încăperea care dictează întregul ton al casei în ceea ce privește amenajarea, iar dumneavoastră puteți alege să o decorați într-un mod unic, cu bun gust dar și practic în același timp.

Pentru un hol decorat în stil clasic vă propunem setul compus din oglinda IRENE cod VM124 și consola VICTORIA cod VM146.

Aveți posibilitatea de a vedea oglinzi pentru hol intrare, înainte de plasarea comenzii. Câteva modele precum și mostre ale ramelor și ale cristalului folosit, sunt expuse în incinta showroom-urilor ROCAS DECOR. Ne găsiți în România (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Bistrița, Oradea) și Ungaria (Budapesta).

Comandă acum setul compus din oglinda pentru hol intrare IRENE cod VM124 și consola VICTORIA cod VM146.

One thought on “Oglinzi și console pentru amenajarea holului de la intrare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *