CONSOLE

Console decorative clasice

Console hol

Console hol, calitate și materiale Premium pentru un design desăvârșit. Producem console unicat, modelele sunt realizate la comandă și pot fi personalizate pentru fiecare proiect și bugetul alocat acestuia.

Ne dorim să aducem în spațiile dumneavoastră calitatea, eleganța dar și utilitatea. Consolele noastre se remarcă prin grija față de detaliu. Folosim materii prime de calitate și suntem atenți la nevoile clienților noștri.

Mai îngustă decât o masă sau o comodă, consola aduce un aer sofisticat spațiului decorat. Sunt obiecte de mobilier foarte practice și inițial erau folosite la intrarea în locuință. Acum consolele au început să fie folosite în diferite colțuri ale casei.

Alegerea mobilierului potrivit este cheia pentru a obține rezultate uimitoare în decorarea spațiului pe care îl amenajați! Alegeți materialele, culorile și modelele astfel încât să puteți completa armonios întregul design al încăperii. În acest fel vă puteți amenaja și transforma spațiul exact așa cum doriți!

Ramele consolelor sunt confecționate din lemn de fag provenit din Suedia în combinație cu un amestec pe bază de poliester. Blatul consolelor poate să fie din lemn, marmură, granit și onyx.

Fiecare model este unic, pe rama produselor VICTORIA’S MIRROR este inscripționată o serie unică, în baza căreia fiecare consolă poate fi oricând identificată și în baza căreia se va emite Certificatul de Garanție cu serie unică. Pentru produsele noastre oferim Garanție Gold de 20 ani.

Comandă acum console hol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *