Uncategorized

Oglinzi și console pentru holuri mici și înguste

Oglinda pentru hol îngust

Oglindă pentru hol îngust asociată cu o consolă de perete cu blat de marmură. Majoritatea holurilor sunt mici și înguste, ceea ce ridică probleme în amenajare și în alegerea mobilierului. Pentru un astfel de hol, este bine să alegeți mobilierul adecvat care va face ca încăperea să pară mai mare.

În imaginile alăturate vă prezentăm idei pentru decorarea practică și cu bun gust a unui hol mic și îngust, folosind oglinda IRENE cod VM124 și consola VICTORIA cod VM146.

Modelele folosite au rama căptușită cu foiță de aur și argint, iar patina este neagră. Blatul consolelor este din onyx și din marmură manhattan gray.

Comandă acum!

Vindem OGLINZI ȘI CONSOLE personalizate. Dumneavoastră puteți participa la crearea și personalizarea acestora. Deși avem mai multe modele pe care vi le putem propune, aveți posibilitatea să alegeți culoarea ramei pentru fiecare oglindă și consolă comandată. Puteți să adăugați decorațiuni suplimentare care vor oferi personalitate produselor. Puteți alege, din lista de obiecte decorative pusă la dispoziție de către meșteșugarii noștri, orice alt obiect pe care doriți să îl inserați ca decor.

Aveți posibilitatea de a vedea oglinzile și consolele VICTORIA’S MIRROR înainte de plasarea comenzii. Câteva modele precum si mostre ale ramelor si cristalului folosit, sunt expuse în incinta showroom-urilor Rocas Decor din România (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu) și Ungaria (Budapesta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *