OGLINZI

PRODUCEM LA COMANDĂ OGLINZI DE CRISTAL ȘI CONSOLE DECORATIVE

Oglinzi de cristal belgian

Oglinzi de cristal belgian și console decorative cu blat de granit, marmură, travertin, onix, compozit quartz și terazzo. Producem oglinzi și console personalizate, obiecte decorative confecționate manual, pe bază de comandă.

Solicită acum informații pentru OGLINZI și CONSOLE decorative sau comandați oglinzile și consolele disponibile în Showroom.
Producem oglinzi de toate formele: oglinzi rotunde, oglinzi ovale, oglinzi pătrate, oglinzi dreptunghiulare, oglinzi asimetrice. Oglinzi de dimensiuni mari, oglinzi medii și oglinzi mici.

Ramele oglinzilor pot avea orice culoare. Pe lângă ramele aurii și argintii, în portofoliul nostru avem oglinzi cu ramă neagră, ramă albă, verde, bordeaux, ramă albastră și galbenă. Am produs oglinzi cu ramă violet, maro, roșie, portocalie, gri deschis și gri antracit. Așteptăm sugestii, iar imaginația dumneavoastră este unica noastră limită.

Cristalul oglinzilor noastre este disponibil în 3 variante: cel clasic, cristal antichizat și cristal fumuriu. Oricare l-ați alege, rezultatul va fi uimitor, datorită calității acestuia. Cristalul este produs în Belgia.

Producem oglinzi de perete, ce pot fi agățate sau sprijinite și oglinzi de podea. Produsele noastre sunt potrivite pentru decorul în stil clasic, elegant atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru cele comerciale și HoReCa. Consolele si oglinzile noastre pot decora pereții hotelurilor de lux, restaurantelor, cafenelelor, mall-urilor, saloanelor de înfrumusețare. Sunt prezente și în magazinele de prezentare ale creatorilor de modă: rochii de mireasă, haine exclusiviste, haine de ocazie.

Oglinzile noastre sunt expuse în incinta Showroom-urilor din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, Bistrița și Budapesta.

Comandați chiar acum oglinzi de cristal belgian și console decorative realizate manual.

Parteneri și colaboratori recomandați pentru decorațiuni interioare

Vă amenajați sau redecorați casa și sunteți în căutare de idei pentru decorațiunile interioare? Căutați produse de calitate și producători și furnizori de încredere? Vă recomandăm tapet de la ELEGANT WALLCOVERINGS , blaturi de bucătărie și baie de la LYNA FURNITURE, placaje, trepte, glafuri de la ROCAS DECOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *