OGLINZI

Oglinzi pentru decorarea caselor cu spații generoase

Oglinzi de dimensiuni mari

Oglinzi de dimensiuni mari – obiecte de decor excelente pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare. Pe hol, o oglindă în care să te poți vedea din cap până în picioare este mai mult decât un obiect de design, este o necesitate.

În imaginile alăturate vă prezentăm oglinzi de perete. Acestea sunt ideale atât pentru amenajarea holurilor mici. Pot fi folosite cu succes și pentru decorarea holurilor spațioase ale caselor mari.

Oglinzile din imaginile alăturate sunt proiectate pentru a fi agățate sau sprijinite de perete, în funcție de preferință dumneavoastră.

Oglinzi de dimensiuni mari


Oglinda KARISA cod VM228 este o oglindă dreptunghiulară handmade, cu dimensiunea de 100×178 cm, iar modelul din imagine are rama căptușită cu foiță de aur și patină neagră. Oglinda (cristal clasic) cu origine în Belgia are prelucrare de tip bizot. Dacă doriti ca oglinda să aibă un aer vintage, puteți alege oglinzile de dimensiuni mari cu cristal antichizat (model antique sau model fiyme).

Oglinzile noastre sunt expuse în incinta Showroom-urilor ROCAS DECOR din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, Bistrița, Oradea și Budapesta.

Comandați chiar acum oglinzi de calitate, oglinzi realizate manual, oglinzi decorative de dimensiuni mari. Producem oglinzi rotunde, oglinzi ovale, oglinzi pătrate, oglinzi dreptunghiulare, oglinzi asimetrice. Producem oglinzi mari, oglinzi medii și oglinzi mici. Alegeți oglinda preferată dintr-o gamă foarte diversificată de modele.

Oglinzile noastre sunt ideale pentru decorarea interioarelor rezidențiale, dar și pentru hoteluri, restaurante, cafenele. Oglinzile sunt nelipsite din saloanele de înfrumusețare și atelierele designerilor de modă, în magazine, in mall-uri, în băile și recepțiile clădirilor de birouri.

Parteneri și colaboratori recomandați pentru decorațiuni interioare

Vă amenajați sau redecorați casa și sunteți în căutare de idei pentru decorațiunile interioare? Căutați produse de calitate și producători și furnizori de încredere? Vă recomandăm oglinzi și console decorative de la VICTORIA’S MIRROR și tapet de la ELEGANT WALLCOVERINGS.

2 thoughts on “Oglinzi pentru decorarea caselor cu spații generoase

 1. Buna ziua, as dori sa îmi comunicați dacă aveți pe stoc oglinda Karisa VM228 , 100×178( prima din imaginile prezentate pe site) și prețul ei, eventual cu livrare in Mogosoaia Ilfov. Mulțumesc

  1. Buna ziua
   Oglinda Karisa VM228 se produce pe baza de comanda, livrarea se face in 4 săptămâni de la data încasării avansului (oglinzile sunt produse in Grecia).
   Pretul oglinzii este:
   -1.350 EUR cu TVA inclus daca alegeti oglinda cu rama finisata cu foita de aur/argint (imitatie)
   -1.215 EUR cu TVA inclus daca alegeti oglinda cu rama colorata
   Procesarea comenzii se face dupa incasarea avansului de 50% din valoarea oglinzii.
   Avem cateva modele expuse in Bucuresti, la Rocas Decor, Bdul Voluntari nr 106.
   Referitor la livrare sunt doua variante:
   -fie ridicati oglinda de la Showroom Bucuresti (transportul pana la showroom este inclus in pret.
   -fie livram oglinda prin curier la adresa indicata de dvs. Costul cu transportul il achitati dvs (recomandam asigurarea oglinzii in timpul transportului)
   Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *