OGLINZI

Oglinzi pentru decorarea caselor cu spații generoase

Oglinzi de dimensiuni mari

Oglinzi de dimensiuni mari – obiecte de decor excelente pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare. Pe hol, o oglindă în care să te poți vedea din cap până în picioare este mai mult decât un obiect de design, este o necesitate.

În imaginile alăturate vă prezentăm oglinzi de perete. Acestea sunt ideale atât pentru amenajarea holurilor mici. Pot fi folosite cu succes și pentru decorarea holurilor spațioase ale caselor mari.

Oglinzile din imaginile alăturate sunt proiectate pentru a fi agățate sau sprijinite de perete, în funcție de preferință dumneavoastră.

Oglinzi de dimensiuni mari


Oglinda KARISA cod VM228 este o oglindă dreptunghiulară handmade, cu dimensiunea de 100×178 cm, iar modelul din imagine are rama căptușită cu foiță de aur și patină neagră. Oglinda (cristal clasic) cu origine în Belgia are prelucrare de tip bizot. Dacă doriti ca oglinda să aibă un aer vintage, puteți alege oglinzile de dimensiuni mari cu cristal antichizat (model antique sau model fiyme).

Oglinzile noastre sunt expuse în incinta Showroom-urilor ROCAS DECOR din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, Bistrița, Oradea și Budapesta.

Comandați chiar acum oglinzi de calitate, oglinzi realizate manual, oglinzi decorative de dimensiuni mari. Producem oglinzi rotunde, oglinzi ovale, oglinzi pătrate, oglinzi dreptunghiulare, oglinzi asimetrice. Producem oglinzi mari, oglinzi medii și oglinzi mici. Alegeți oglinda preferată dintr-o gamă foarte diversificată de modele.

Oglinzile noastre sunt ideale pentru decorarea interioarelor rezidențiale, dar și pentru hoteluri, restaurante, cafenele. Oglinzile sunt nelipsite din saloanele de înfrumusețare și atelierele designerilor de modă, în magazine, in mall-uri, în băile și recepțiile clădirilor de birouri.

Parteneri și colaboratori recomandați pentru decorațiuni interioare

Vă amenajați sau redecorați casa și sunteți în căutare de idei pentru decorațiunile interioare? Căutați produse de calitate și producători și furnizori de încredere? Vă recomandăm oglinzi și console decorative de la VICTORIA’S MIRROR și tapet de la ELEGANT WALLCOVERINGS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *