PRODUCEM OGLINZI DE CRISTAL ȘI CONSOLE DECORATIVE


Oglinzi și console personalizate, obiecte decorative produse pe bază de comandă. VICTORIA’S MIRROR înseamnă oglinzi și console decorative cu identitate. Sunt accesorii decorative handmade de lux, obiecte de colecție confecționate și finisate 100% manual. Producem oglinzi cu diferite forme: oglinzi ovale, oglinzi pătrate, oglinzi rotunde, oglinzi asimetrice, oglinzi dreptunghiulare. Ramele oglinzilor pot fi colorate sau pot fi finisate cu foiță de aur și/sau argint (imitație). Oglinda este din cristal belgian disponibil în 3 variante: cristal clasic, cristal antique și cristal fyme.

Comandați oglinzi și console decorative personalizate accesând link-urile de mai jos, sau comandați produsele aflate în stoc, vizitând pagina SHOP.

OGLINZI OVALE


Oglindă rotundă și consolă cu blat din piatră naturală

La VICTORIA’S MIRROR găsiți toate tipurile de oglinzi clasice și console decorative cu blat din piatră naturală, compozit sau terazzo.  Sunt oglinzi și console de perete potrivite pentru un decor rafinat în stil clasic.

Toate produsele noastre sunt confecționate pe bază de comandă. Pentru fabricarea produselor noastre utilizăm materiale durabile și de calitate, ramele oglinzilor sunt din lemn de fag provenit din Suedia în combinație cu un amestec pe bază de poliester. Cristalul oglinzilor este fabricat în Belgia și are claritate de 100%.

Alegeți acum oglindă pentru hol, oglindă pentru dormitor, oglinzi pentru baie, oglinzi pentru living, oglinzi pentru dining. Acestea pot fi combinate cu console cu blat de piatră pentru a obține un set decorativ unic.

Producem oglinzi și console pentru hoteluri, potrivite pentru camere, băi, recepția și holurile hotelurilor. Producem oglinzi și console pentru pensiuni, restaurante, pentru decorarea cafenelelor și a spațiilor comerciale.

Oglinzile și consolele sunt cele mai rafinate elemente decorative atât pentru pentru casă cât și pentru spațiile comerciale. Ele pot aduce un plus de stil spațiului, mai ales dacă sunt alese respectând designul încăperii.

Oglinzile sunt mai mult decât simple obiecte în care ne privim sau ne aranjam. Acestea sunt adevărate elemente de decor. Aveți posibilitatea de a alege forma și dimensiunea preferată. Astfel viitoarea oglindă și consolă se va încadra perfect în locul vizat. Oglinzile sunt pretutindeni. Fie ca este vorba de locuințe, hoteluri, restaurante, pensiuni, cafenele, săli de nunți, acestea sunt deseori utilizate pentru a acoperi un perete gol si inestetic.
Oglinzile au un rol foarte important în spațiile interioare. Acestea ne permit sa ne vedem în ele și în același timp formează impresia unui spațiu larg și luminos. Montați-le în unghiurile și zonele potrivite. Astfel, prin reflexie, ele pot lumina și locurile din încăpere mai întunecate. Comandă acum un set compus din oglindă rotundă și consolă cu blat din piatră naturală.